Huub Kools

Magazijnmedwerker

Lelystad Centrum, Lelystad, Nederland
Photo

To contact this candidate email huubkools@gmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

 

 

Try-Act- Flevoland

Online sollicitatie

 

Betreft Sollicitatie: Magazijnmedewerker . Gevonden op de vacaturesite Netherlands joob 24, via Banenmatch . d. d. 25 mei  2016.

Lelystad, 25 05 2016

Geachte en beste lezers,

Ondergetekende heeft meer dan 24 jaar ervaring als Productie- Medewerker en Magazijn- beheerder.

De laatste functie, waarbij ik verantwoordelijk was voor de uitgifte van materiaal en gereedschappen en ook reparatiewerkzaamheden verrichte heb ik 17 jaar gedaan. Wegens een reorganisatie is mijn functie helaas komen te vervallen.

Ik houdt er van om lekker door te werken, ben redelijk stressbestendig, behoorlijk enthousiast, en heb een flexibele instelling. Ben bekend met computergebruik, ( o.a. sap en navision ) in het bezit van een heftruck certificaat, echter geen ervaring met een erp systeem.

Kan zelfstandig en netjes werken, en leer graag dingen ( in de praktijk ), en ben bekend met het in en uitpakken van in en uitgaande goederen .

Ik vindt het fijn om met plezier te werken, en als jullie dat ook belangrijk vinden kom ik graag in aanmerking voor de hierboven genoemde functie.  Referenties van mijn laatste werkgever zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Het spreekt voor zich, dat ik mijn sollicitatie graag mondeling toe wil lichten.

Mijn profiel “In een notendop”:

Ik werk graag met mijn handen, ben meestal goed gehumeurd (Fluitend naar mijn werk) hou van aanpakken en ben altijd op tijd! Ik zie mijzelf als een teamspeler. Verder ben ik redelijk inventief als het gaat om praktische uitdagingen.
Ik vertrouw er op u hiermee van dienst te zijn geweest en zie uw reactie met meer dan gewone belangstelling tegemoet.

 

Met vriendelijk groet,

Huub Kools