Jojan Thiadens

Sport en Retentie Specialist, Officemanager, Relatiebeheerder, Communicatiespecialist, Projectmanager

Arnhem en Nijmegen Regio
Photo

To contact this candidate email jojan.thiadens@gmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

Geachte heer / mevrouw,

Graag stel ik mijzelf voor en geef ik toelichting op mijn arbeidsverleden met behulp van deze motivatiebrief. Ik beschrijf mijzelf op basis van mijn persoonlijkheid, drijfveren en competenties. Ik geef zodoende tevens aan wat mijn verlangens en ideeën voor de toekomst zijn c.q. wat mijn drive is.

Als eerste wil ik benadrukken dat ik mij aan het verdiepen ben in personeelszaken/ HR. Dit is zo ontstaan dankzij mijn persoonlijke interesses en affiniteit voor deze onderwerpen en door het uitvoeren van verschillende functies. Ik vind het fantastisch om mijn kennis te delen en verder uit te breiden binnen een bedrijf waarbij zorg wordt besteed aan een activerend en stimulerend werkklimaat en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste jobs. Ik hoop dan ook dat ik de mogelijkheid krijg mezelf te bewijzen, te groeien in mijn functie en zodoende mijn potentieel volledig kan benutten. Ik kan als intercedent mijn inmiddels ontwikkelde competenties effectief toepassen en tegelijkertijd nieuwe zaken leren die mij in mijn ontwikkelproces naar HR professional enorm op weg helpen!

Hetgeen waarvoor ik sta en waaraan ik me op de lange termijn wil committeren is om het optimum uit de organisatie, haar medewerkers en betrokkenen te halen. Ik ben een echte regelneef, mediator en heb een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit (onderbouwd door Talent Match test van PiCompany november 2019). Ik wil uitvogelen hoe de beste werkomgeving wordt gerealiseerd en voer dit vervolgens graag uit. Wat mij drijft is het stimuleren en faciliteren van blije en gezonde medewerkers die tevens balans hebben tussen werk en privé. Ik geloof dat dit de sleutel is om de gewenste en meest duurzame resultaten voor de organisatie te behalen. Ik zie mijzelf in de toekomst als een HR professional en coach die zich met name buigt over de kwaliteit, loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Dit inzicht is recent nog sterker aan de oppervlakte gekomen maar niet minder krachtig! Ik streef ernaar om van belangrijke en onderscheidende waarde te zijn. Dit voor mijn omgeving en de organisatie waarvoor ik werk maar absoluut ook voor mezelf. Ik wil echt een verschil maken en ben bereid hiervoor net die extra stap te zetten.

Men beschrijft mij als een betrokken, toegankelijke en gepassioneerde medewerker en persoonlijkheid. Aan de hand van goed luisteren, observeren, leergierigheid, enthousiasme en een sterk analytisch vermogen groei ik snel in een functie en neem ik graag het initiatief.

Van nature denk ik mee over bedrijfsprocessen en ontwikkeltrajecten en hoe deze inzichtelijk en concreet uitvoerbaar te maken. Tevens vind ik doelmatige interne en externe communicatie interessant. Ik ben een harde werker en teamplayer en zie het belang in van de input van iedereen waarmee ik werk. Ik geloof dan ook dat een ieder een eigen unieke kijk en inbreng heeft om processen te optimaliseren. Op het gebied van officemanagement en relatiebeheer heb ik veel ervaring. Ik ga graag duurzame relaties aan die ik zorgvuldig onderhoud. Ook heb ik geleerd zaken te signaleren, te onthouden en op de kaart te zetten, met name als het gaat om de behoeften van mijn omgeving.

Mijn achtergrond in media, communicatie en commercie zorgt ervoor dat ik ook hieromtrent gedegen kennis meeneem. Ik heb in verschillende branches gewerkt zoals in de zakelijke dienstverlening (onder andere commercieel vastgoed), fitness, wellness en in de media- en evenementenbranche.
In mijn vrije tijd volg ik een studie om coach te worden en hoop dit toe te passen om men te helpen met hun loopbaancarrière.

Ook ga ik in mijn vrije tijd geregeld fysieke uitdagingen aan. Op het moment train ik samen met een personal trainer en coach en bereid ik me voor mijn licentie te halen om eind 2020 yoga- en meditatielessen te geven.

Met belangstelling kijk ik uit naar uw reactie. Ik hoop dat ik mijn achtergrond, persoonlijkheid en drijfveren nader kan toelichten in een kennismakingsgesprek!

Met vriendelijke groet,

Jojan Thiadens