Maaike Wijs

Duizendpoot

Huijbergen, Netherlands
Photo

To contact this candidate email maaikedewijs@kpnmail.nl

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Maaike de Wijs, 24 jaar en heb ontzettend zin om aan de slag te gaan. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, maar na mijn afstudeeropdracht aan de HAS Hogeschool traject Topklas Ondernemen ben ik op zoek naar een uitdaging buiten de paarden. Ben jaren actief geweest in deze sector en nu op zoek naar een baan waar ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

Vanaf jongs af aan ben ik een echte werker. Ik werk graag hard, het liefste met een beetje druk achter de deur, zodat ik optimaal kan presteren. In mijn tienerjaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de horeca, waar ik geleerd heb sociale contacten op te bouwen en te onderhouden. Ook wanneer de ondernemer op vakantie was draaide ik de zaak door, wat voor mij echt een uitdaging was en deed ik met veel plezier. Bij de start van mijn hbo-opleiding ben ik direct aan de slag gegaan bij een internationale springstal als algemeen medewerker. Hard werken heeft mij gebracht tot de functie van stalmanager, waarbij ik personeel aanstuur, planningen maak, o.a. transport/in- en export documenten organiseer en ook kijk waar verbeteringen aangebracht kunnen worden in het management. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie veel stages gelopen waar ik ontzettend veel gezien en geleerd heb.  Bij een van mijn stageadressen ben ik blijven werken na mijn stageperiode, echter was dit niet te combineren met de studie en ben ik hier moeten stoppen. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in de commerciële sector, administratieve zaken en het opzetten van een businessclub voor de regio West-Brabant. Na mijn afstuderen aan Topklas Ondernemen ben ik een eigen bedrijfje gestart in hippische dienstverlening. Erg leuk en uitdagend, maar toch ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd in mijn werkzaamheden, wellicht het flexibele en leergierige waar u naar op zoek bent. Daarnaast ben ik een duizendpoot, iemand die van aanpakken houdt en zich gemakkelijk aanpast. Wil graag iets bereiken wanneer ik aan iets begin, heb verantwoordelijkheidsgevoel en werk met veel discipline aan een project. Het is voor mij erg belangrijk om gestructureerd te werken, ben erg precies en kan er slecht tegen wanneer iets niet tot in de puntjes is uitgewerkt. Sociaal zijn met anderen is voor mij belangrijk, maar ook kan ik goed zelfstandig werken. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk te netwerken, mensen te kunnen motiveren en hier goede prestaties mee neer te kunnen zetten. Ik ben een ondernemend type, kijk graag eens bij andere sectoren en kijk er erg naar uit om meer nieuwe dingen te leren.

Er is een test uitgevoerd waarin ik beschreven werd als werknemer, de volgende kenmerken kwamen naar voren:

  1. Ambitieuze carrièreplanner
  2. Mondiale ondernemer
  3. Gestructureerde medewerker
  4. Klassieke professional
  5. Nuchtere aanpakker
  6. Plichtsgetrouwe arbeidskracht
  7. Flexibele creatieveling
  8. Betrokken idealist

Hoop dat u hiermee een goed beeld heeft kunnen schetsen van mij als persoon. Ik ben op zoek naar een uitdaging waar ik mijzelf kan ontwikkelen, een flexibele baan met een leuk team om mee te kunnen sparren. U zult mij leren kennen als een aanpakker die zeer accuraat werkt.

Bijgevoegd mijn CV. Graag kom ik deze persoonlijk aan u toelichten.

Met vriendelijke groet,

Maaike de Wijs