Mariel Lesquillier

chauffeur

Almelo, Netherlands
Photo

To contact this candidate email mlesquillier@gmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

 

ik zal me even kort voorstellen:

Ik ben Mariel Lesquillier, vrouw, 46 jaar oud. Ik woon samen in Almelo.

In de afgelopen 2 maanden heb ik in 1x mijn C met code95 behaald en ben ik nu op zoek naar werk als vrachtwagenchauffeur.

Het is voor mij niet noodzakelijk om direct een fulltime of een vast contract te krijgen. Mijn doel is om werkervaring op te doen en te sparen voor het halen van het rijbewijs E achter C. Mijn partner is vrachtwagenchauffeur, vandaar dat ik wel enig inzicht heb in het werk van een beroepschauffeur. Ook heb ik er geen problemen mee om aanvullende cursussen te volgen indien nodig. Ik ben in het bezit van mijn chauffeurspas en ben gestart met de cursus VCA.

Ik ben een enthousiaste aanpakker, leergierig en niet bang om vieze handen te krijgen. Als oud-beroepsmilitair beschik ik over een groot aantal capaciteiten en vaardigheden die, denk ik, van pas komen bij een baan als vrachtwagenchauffeur: stressbestendig, bereid zijn om altijd dat stapje extra te zetten, besluitvaardig en gewend aan snel veranderende omstandigheden. Omdat ik een vrouw en een officier was binnen een “mannen”organisatie heb ik geleerd om “mijn mannetje te staan”.