Peter Zuidema

Magazijnmedewerker

Visvliet
Photo

To contact this candidate email pier20@home.nl

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

Mijn naam is Peter Zuidema.
Graag zou ik de functie Medewerker Magazijnwerker voor u willen invullen.Ik ben per direct inzetbaar en ben zeer flexibel.Ik sta open voor nieuwe ervaringen en ben nieuwsgierig naar de wereld om mij heen, heb brede interesse en daarom wil ik graag een carrière switch maken. Ik ben een handige Harry. Ik ben breed inzetbaar en houd van aanpakken. Ben vriendelijk, onbaatzuchtig, beleefd en klantgericht. Sociaal , loyaal en integer. Werken in teamverband kan ik uitstekend. Verdere kenmerk ik mezelf door absolute gedrevenheid ik ben zeer flexibel en een gezellige collega die graag met zijn handen werkt.Ik heb 5 jaar een lunchroom anex cafetaria als zelfstandig ondernemer gerund en ben in bezit van de HACCP en de sociale hygiene papieren.Enige jaren ervaring in het horeca gebeuren bezit ik dus en ik heb het altijd met hart en ziel gedaan en klaargestaan voor de mensen.Ik ben gewend te rijden in een Vito of een Sprinter.
Als persoon ben ik klantgericht en hardwerkend. Ik hou ervan om precies te weten waar ik mee bezig ben, en heb een grote betrokkenheid bij mijn werk. Daardoor ben ik prima in staat om zelfstandig te werken en werk altijd met het gestelde doel voor ogen.
In een uitdagende en leerzame functie zie ik veel mogelijkheden om me te ontplooien en mijn betrokkenheid te laten zien. Daarbij denk ik dat mijn inzet en enthousiasme voor mijn omgeving een meerwaarde hebben die op de sfeer van een afdeling/ bedrijf hun weerslag kunnen hebben.
Naar collega’s en klanten ben ik hulpvaardig en attent, en heb een brede ervaring op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid. Ik wil mij voor de volle 100% in te zetten voor goede bedrijfsresultaten.Ik zou u nog veel meer kunnen vertellen over mijn enthousiasme en geschiktheid, maar wellicht komt dit beter over in een persoonlijk gesprek. Mag ik bij u langskomen, om nader kennis te maken? Ga de uitdaging met mij aan en laat mij u overtuigen dat ik de geschikte kandidaat ben.

Met vriendelijke groet,
Peter Zuidema.
Tel 06-20895399